Powered By Blogger

donderdag 17 maart 2011

Donderdag 18-03-2011 > verdrietige dag!


Vandaag is voor ons gezin een hele verdrietige dag omdat wij vanochtend vroeg onze trouwe huisgenoot moesten laten inslapen. Hij was nog maar 6,5 jaar!

Allemaal wisten wij dat het eraan zat te komen omdat onze hond ernstige slijtageverschijnselen vertoonde. Zijn kwaliteit van leven was er niet meer omdat gewoon lopen al een opgave voor hem was. Dus rationeel gezien was er geen andere keuze, maar zoals de dierenbezitters onder ons wel weten bestaat er ook nog zoiets als emotie. En die knop kun je niet zomaar omzetten.

Hieronder een foto van Hunter, helaas maar 6,5 jaar geworden!








8 opmerkingen:

  1. Ik vind het heel triest en heel erg voor jullie. Ik heb het zelf een aantal malen meegemaakt en weet dat het heel zwaar is. Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van het verlies van jullie Hunter. Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zullen jullie hem missen. Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel sterkte de komende tijd.
    Ook wij hebben begin januari onze kat moeten missen na 10,5 jaar. Nog steeds heb ik het er af en toe moeilijk mee. Maar gelukkig zijn er ook leuke herinneringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sterkte Elja, het zal wel vreselijk leeg zijn in huis. Zo'n trouwe kameraad. Wat zul je 'm missen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat erg Elja. Ook al weet je dat het eraan komt en denk je dat je je er op kunt voorbereiden, als het zover is valt het altijd zwaar en wat zul je hem missen. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Elja, wat verdrietig voor jullie. Veel sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een naar bericht over Hunter, 6,5 jaar is nog zo jong . Zo'n beslissing nemen blijft moeilijk maar je hebt geen keus. Wat zal het leeg zijn in huis . Ik heb ook al vele malen afscheid moeten nemen , maar het went toch nooit.Maar de mooie en leuke herinneringen blijven . Heel veel sterkte toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen